Arkadaslar Jordan ve Yeezy gibi ayakkabılarımın plastik kısmı cok sarardı. İnternette God of Soles ve Sole Bright Angelus gibi kremler sararan kısmı tertemiz yapiyor, bu ürünleri yurtdısında temin edebilecegim site falan yok mu? Hiçbir yerde bulamadım, konuyla ilgili bilgisi olan lütfen yazabilir mi? gerçekten kaç gündür araştırıyorum?
Arkadaslar jordan ve yeezy gibi ayakkabılarımın plastik kısmı cok sarardı. İnternette god of soles ve sole bright angelus gibi kremler sararan kısmı tertemiz yapiyor, bu ürünleri yurtdısında temin edebilecegim site falan yok mu? Hiçbir yerde bulamadım, konuyla ilgili bilgisi olan lütfen yazabilir mi? Gerçekten kaç gündür araştırıyorum?
Amazon üzerinden amerikapostam ile alabilirsiniz. Fakat sole bright angelus ürünü 12 dolar amerikapostam da buraya getirmek için 18 dolar alıyor. Oldu size 30 dolar bu da 205 TL tarzı bir fiyat ediyor.
Ürünün linki
Amazon üzerinden amerikapostam ile alabilirsiniz. Fakat sole bright angelus ürünü 12 dolar amerikapostam da buraya getirmek için 18 dolar alıyor. Oldu size 30 dolar bu da 205 TL tarzı bir fiyat ediyor.
Ürünün linki