Ayakkabı satan site önerisi

us1991

Hectopat
Daha fazla  
Yaz için Nike Air Force 1*07 almak istiyorum. Fakat bulunduğum şehirdeki Nike mağazasında, Sportinn sitesinde, Barçın sitesinde falan hiçbir yerde uygun numarayı bulamadım. Başka nereden alabilirim? Alacağım ürün dış görünüş açısından orijinalden dışarıdan belli olmayacak şekilde farklı olmadığı sürece başka sitelerden de almak isterim. Bildiğiniz bu tarz başarılı siteler varsa atarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SuperStep üstünden baktınız mı? Ben ayakkabılarımı oradan alıyorum ağırlık olarak.

Dripmambadan bakabilirsin. Orijinal değil yalnız ama arkadaş TN aldı, herkeste ayakkabı profu olmadığı için bariz bir bellilik yok. Plastik de kokmuyordu.

SuperStep, Trendyol, Nike, Amazon, Hepsiburada, Boyner başka aklıma gelmedi.
Nike mağazasında yok, Nike site olarak zaten kapalı ama Sportinn Nike şirketine ait bir site yanılmıyorsam orada da yok. Trendyol, Hepsiburada sitelerine güvenmiyorum. Boynerde ise Air Force 1 yok maalesef Court Vision modeli var.

Sneaks Up'a bakın.
Sneaks Up sitesinde evet beden bulabildim hocam şuan çok teşekkür ederim.

Dripmambadan bakabilirsin. Orijinal değil yalnız ama arkadaş TN aldı, herkeste ayakkabı profu olmadığı için bariz bir bellilik yok. Plastik de kokmuyordu.
Dripmambadan daha önce alışveriş yapmıştım. Cüzdan ve boxer satın almıştım. Memnun kaldım fakat ayakakabı konusunda gerçekten iyiler mi hocam?

Nike mağazasında yok, Nike site olarak zaten kapalı ama Sportinn Nike şirketine ait bir site yanılmıyorsam orada da yok. Trendyol, Hepsiburada sitelerine güvenmiyorum. Boynerde ise Air Force 1 yok maalesef Court Vision modeli var.

Sneaks Up sitesinde evet beden bulabildim hocam şuan çok teşekkür ederim.

Dripmambadan daha önce alışveriş yapmıştım. Cüzdan ve boxer satın almıştım. Memnun kaldım fakat ayakakabı konusunda gerçekten iyiler mi hocam?
Arkadaşta orj tn vardı farklı renk. Yan yana getirince aman aman bi farkı yok gibi görünüyor, kokuda olmayınca bence bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı