S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Ayakkabımın tabanı eridi tabansız giymem gerekiyor. Ne gibi sonuçları olabilir veya en fazla ne kadar böyle giyebilirim?
Ayakkabımın tabanı eridi tabansız giymem gerekiyor. Ne gibi sonuçları olabilir veya en fazla ne kadar böyle giyebilirim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.415 Çözümler 21 17 Haziran 2024 #2 Rahatsız eder hocam ayakkabı tamircisine verirsen 5 dakikada yeni taban yapıştırıyor ve gayet rahat oluyor.
Rahatsız eder hocam ayakkabı tamircisine verirsen 5 dakikada yeni taban yapıştırıyor ve gayet rahat oluyor.
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Ayağınızın altı kızarır büyük ihtimal.
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 Rahatsız etmesinde sorun yok mantar falan oluşurmuiç diye soruyorum semihA2 dedi: Ayağınızın altı kızarır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Maksimum kaç saat giyebilirim ve kızardıktan sonra ne olur?
Rahatsız etmesinde sorun yok mantar falan oluşurmuiç diye soruyorum semihA2 dedi: Ayağınızın altı kızarır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Maksimum kaç saat giyebilirim ve kızardıktan sonra ne olur?
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #5 Taban ne kadar eridi ?
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #6 semihA2 dedi: Taban ne kadar eridi ? Genişletmek için tıkla... Evden çıktım bile o tabanı geri alma şansım yok ama yarısı erimişti
semihA2 dedi: Taban ne kadar eridi ? Genişletmek için tıkla... Evden çıktım bile o tabanı geri alma şansım yok ama yarısı erimişti
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #7 siyahekranmağduru dedi: Rahatsız etmesinde sorun yok mantar falan oluşurmuiç diye soruyorum. Maksimum kaç saat giyebilirim ve kızardıktan sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... Kızarınca merhem ile 1 güne yakın bir zamanda iyileşiyor. Kızarması sadece tabana basarken acı veriyor.
siyahekranmağduru dedi: Rahatsız etmesinde sorun yok mantar falan oluşurmuiç diye soruyorum. Maksimum kaç saat giyebilirim ve kızardıktan sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... Kızarınca merhem ile 1 güne yakın bir zamanda iyileşiyor. Kızarması sadece tabana basarken acı veriyor.
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #8 semihA2 dedi: Kızarınca merhem ile 1 güne yakın bir zamanda iyileşiyor. Kızarması sadece tabana basarken acı veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki kaç saat giyersem kızarır?
semihA2 dedi: Kızarınca merhem ile 1 güne yakın bir zamanda iyileşiyor. Kızarması sadece tabana basarken acı veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki kaç saat giyersem kızarır?
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #9 2-3 saate kızarır çok acı vermez ama siz yine de en yakın zamanda yeni ayakkabı veya tamir etmeyi düşünün.
2-3 saate kızarır çok acı vermez ama siz yine de en yakın zamanda yeni ayakkabı veya tamir etmeyi düşünün.
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 17 Haziran 2024 #10 siyahekranmağduru dedi: Ayakkabımın tabanı eridi tabansız giymem gerekiyor. Ne gibi sonuçları olabilir veya en fazla ne kadar böyle giyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayağın su toplar ultra sonuçları olmaz ama.
siyahekranmağduru dedi: Ayakkabımın tabanı eridi tabansız giymem gerekiyor. Ne gibi sonuçları olabilir veya en fazla ne kadar böyle giyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayağın su toplar ultra sonuçları olmaz ama.