L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 30 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, Instagram'da goruyorum. Sizin bildiginiz iyi ayakkabi tamircileri var mi? Ayakkabiyi sifir gibi yapiyorlar. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Arkadaşlar, Instagram'da goruyorum. Sizin bildiginiz iyi ayakkabi tamircileri var mi? Ayakkabiyi sifir gibi yapiyorlar. Teşekkürler.
toprakbutsad Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Leka dedi: Arkadaşlar, Instagram'da goruyorum. Sizin bildiginiz iyi ayakkabi tamircileri var mi? Ayakkabiyi sifir gibi yapiyorlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İstanbuldaysaniz evet tanıyorum.
Leka dedi: Arkadaşlar, Instagram'da goruyorum. Sizin bildiginiz iyi ayakkabi tamircileri var mi? Ayakkabiyi sifir gibi yapiyorlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İstanbuldaysaniz evet tanıyorum.
HEXON1 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Bana da lazım istanbuldayım konunun takipcisiyim.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 30 Ocak 2022 #4 toprakbutsad dedi: İstanbuldaysaniz evet tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayir Istanbul’da degilim maalesef.
toprakbutsad dedi: İstanbuldaysaniz evet tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayir Istanbul’da degilim maalesef.
toprakbutsad Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #5 HEXON1 dedi: Bana da lazım istanbuldayım konunun takipcisiyim. Genişletmek için tıkla... Büyükçekmece çarşı taraflarında var hocam.
HEXON1 dedi: Bana da lazım istanbuldayım konunun takipcisiyim. Genişletmek için tıkla... Büyükçekmece çarşı taraflarında var hocam.