Ayakkabı Tasarlayıp Para Kazanılabilir mi?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç video gördüm bu siteye girip ayakkabı falan tasarlayıp para kazanan var. Bu olay gerçek mi? Biri bilgilendirebilir mi? Bu arada siteye baktım ayakkabı siteden tasarlanmıyormuş, uygulama indirmen gerekiyor isteyenler için söylüyorum.

Yüksek ihtimal sahtedir sonuçta bu tasarımı alacak adamların bünyesinde o kadar tasarımcı vardır.

Genelde sistem link ile üye kazandır. Parayı videoyu çeken kişi kalır site üzerinde muhtemelen üyelik ve para sistemi de mevcuttur işte tasarım paylaşmak için şu kadar para gibi. Siz de cebinizden verdiğiniz para ile kalırsınız. (TikTok videosu olduğunda genelde demeyeceğim tamamen bu sistem üzerinden ilerler.)

Kaynak paylaşabilirsen incelemek isterim merak ettim.

Kusura bakma sitenin adını başlıkta söylemiştim ama moderatörler kaldırmış şimdi fark ettim sitenin adı Online girişim.

Bu iş için para vermiyorsun yani tam anlamadım demek istediğini ama.

Bu linkteki yerden bahsediyorsan biraz araştırdım kısa vaade de para kazanmam mümkün değil bunu kendi yazılarında bile söylemişler. İnternet üzerinde eğer bir vasfınız yoksa ve para kazanmak için bu şekilde alternatiflere yöneliyorsanız bulacağınız şeyi söylemeliyim hiçbir şey.

Uzun süre emek göstermeden kolayca para kazanmak diye bir şey yok. Gerçekten bir süre araştırma yaptım bu konuda ama editörlük yeteneğiniz ileri seviye photoshop yeteneğiniz gibi şeyler olamadan. Para kazanmanız çok çok zor.

Zaten fark ettiysen internet üzerinden para kazanması tavsiyesi vermek bir video konusu oldu. Yani adam kendisinin bile kazanmadığı saçma sapan şeyler tanıtıp sizi üye ediyor ve hem kendisi hem site kazanıyor siz ise hiçbir şey ve sadece boşa giden zamanınızla kalıyorsunuz.

Araştırdığın için sağ ol bu linkten bahsediyordum yapmama kararı aldım senin önerdiğin başka bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…