Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.856 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya Bugün 14:54 #11 OKOSYOY dedi: Ayakkabı kuculmez ama ayak büyür Geçer hocam o his bendede oluyordu sıkıntı yok etme iade Genişletmek için tıkla... 47 numara giyiyor. Vurgulamak istedim.
OKOSYOY dedi: Ayakkabı kuculmez ama ayak büyür Geçer hocam o his bendede oluyordu sıkıntı yok etme iade Genişletmek için tıkla... 47 numara giyiyor. Vurgulamak istedim.
Yusuf Efe Aydemir Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:33 #12 Dubreuil dedi: 47 numara giyiyor. Vurgulamak istedim. Genişletmek için tıkla... 46 giyiyorum normalde ancak başka bir adidas modelde 47.5 tam olmuştu. 46 denedim olmadı 47.5 olmadı 46.5 deneyeceğim gibi. weeha dedi: Hocam bende indirimde diye 1 numara büyük Adidas campus almıştım topuktan çıka çıka geziyorum alışıyor insan Genişletmek için tıkla... İmkansız hocam alışabileceğimi sanmıyorum.
Dubreuil dedi: 47 numara giyiyor. Vurgulamak istedim. Genişletmek için tıkla... 46 giyiyorum normalde ancak başka bir adidas modelde 47.5 tam olmuştu. 46 denedim olmadı 47.5 olmadı 46.5 deneyeceğim gibi. weeha dedi: Hocam bende indirimde diye 1 numara büyük Adidas campus almıştım topuktan çıka çıka geziyorum alışıyor insan Genişletmek için tıkla... İmkansız hocam alışabileceğimi sanmıyorum.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 658 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:41 #13 Yusuf Efe Aydemir dedi: 46 giyiyorum normalde ancak başka bir Adidas modelde 47.5 tam olmuştu. 46 denedim olmadı 47.5 olmadı 46.5 deneyeceğim gibi. İmkansız hocam alışabileceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İpleri sıkabilirsiniz. Veya destek satılıyordur illaki bir araştırın topuk kısmına koyarsınız.
Yusuf Efe Aydemir dedi: 46 giyiyorum normalde ancak başka bir Adidas modelde 47.5 tam olmuştu. 46 denedim olmadı 47.5 olmadı 46.5 deneyeceğim gibi. İmkansız hocam alışabileceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İpleri sıkabilirsiniz. Veya destek satılıyordur illaki bir araştırın topuk kısmına koyarsınız.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.051 Çözümler 5 Bugün 16:01 #14 Hocam endişe etmeyin alışırsınız ben 5-6 defa hep böyle ayakkabı aldım bir süre sonra geçiyor ve ayağınıza oturmuş gibi hissediyorsunuz.
Hocam endişe etmeyin alışırsınız ben 5-6 defa hep böyle ayakkabı aldım bir süre sonra geçiyor ve ayağınıza oturmuş gibi hissediyorsunuz.