jagdpanzer Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #1 İnternette gezerken bir sitede reklamlarda bir ayakkabi sitesi gördüm ve kaliteli ayakkabılar çok ucuz fiyataydı ama bu site güvenilir midir ? www.ayakkabiciniz.org: İndirimli Ayakkabıları | Yeni Moda Ayakkabılar | Ucuz Ayakkabı Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2015
İnternette gezerken bir sitede reklamlarda bir ayakkabi sitesi gördüm ve kaliteli ayakkabılar çok ucuz fiyataydı ama bu site güvenilir midir ? www.ayakkabiciniz.org: İndirimli Ayakkabıları | Yeni Moda Ayakkabılar | Ucuz Ayakkabı Şimdiden teşekkürler.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 6 Şubat 2015 #2 Biraz araştırdım, kendileri sahtekar. Kanmayınız.
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 Ucuz olduğundan anlayamadınız mı? Ne yazıkki artık ayakkabıyı bile yurtdışından sipariş edicem. Sahtekarlar cirit atıyor bu ülkede.
Ucuz olduğundan anlayamadınız mı? Ne yazıkki artık ayakkabıyı bile yurtdışından sipariş edicem. Sahtekarlar cirit atıyor bu ülkede.