TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 5 Nisan 2023 #1 Flo internet sitesi üzerinden ayakkabı aldım. Fatura fiş falan zaten yoktu onların mail hesabına geldiğini söylediler ama ayakkabının üzerindeki QR kodu okutunca 1700 liralık parfüm çıktı. Bu ürün sahte mi yoksa rastgele QR mı yerleştirilmiş?
Flo internet sitesi üzerinden ayakkabı aldım. Fatura fiş falan zaten yoktu onların mail hesabına geldiğini söylediler ama ayakkabının üzerindeki QR kodu okutunca 1700 liralık parfüm çıktı. Bu ürün sahte mi yoksa rastgele QR mı yerleştirilmiş?
N nightwatcherss Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Sahte olduğu için rastgele qr yerleştirmişler.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 5 Nisan 2023 #3 nightwatcherss dedi: Sahte olduğu için rastgele QR yerleştirmişler. Genişletmek için tıkla... Flo sahte satmaz.
nightwatcherss dedi: Sahte olduğu için rastgele QR yerleştirmişler. Genişletmek için tıkla... Flo sahte satmaz.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 5 Nisan 2023 #4 nightwatcherss dedi: Sahte olduğu için rastgele qr yerleştirmişler. Genişletmek için tıkla... Hocam sahte olsa ya QR olmaz ya da sonuç çıkmaz diye biliyorum ama yine de emin değilim.
nightwatcherss dedi: Sahte olduğu için rastgele qr yerleştirmişler. Genişletmek için tıkla... Hocam sahte olsa ya QR olmaz ya da sonuç çıkmaz diye biliyorum ama yine de emin değilim.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 5 Nisan 2023 #5 TommyVercetti003 dedi: Hocam sahte olsa ya QR olmaz ya da sonuç çıkmaz diye biliyorum ama yine de emin değilim. Genişletmek için tıkla... Flo ya götürüp bir sorun basımda üründe bir hata çıkmıştır ayrıca sadece fatura gelir internet siparişinde fiş olmaz.
TommyVercetti003 dedi: Hocam sahte olsa ya QR olmaz ya da sonuç çıkmaz diye biliyorum ama yine de emin değilim. Genişletmek için tıkla... Flo ya götürüp bir sorun basımda üründe bir hata çıkmıştır ayrıca sadece fatura gelir internet siparişinde fiş olmaz.
N nightwatcherss Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #6 QR olduğu orjinal anlamına da gelmez. Flo sahte ayakkabı da satabilir. Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?
QR olduğu orjinal anlamına da gelmez. Flo sahte ayakkabı da satabilir. Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?