F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Eylül 2022 #11 umutxdd dedi: Zaten site önerisi bekliyorum, internetten alacağım yani. Çakma satan siteler vs. oluyor, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre değişir tamamen, Amazon olabilir.
umutxdd dedi: Zaten site önerisi bekliyorum, internetten alacağım yani. Çakma satan siteler vs. oluyor, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre değişir tamamen, Amazon olabilir.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 Eeries dedi: Güvenilir sosyal medya hesaplarından veya sitelerden alabilirsin, Nike veya bazı Adidas modellerin hepsi üreticinin kendi sitesinden bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesaplarındakilerin yüzde doksanının orijinal olmadığını düşünüyorum.
Eeries dedi: Güvenilir sosyal medya hesaplarından veya sitelerden alabilirsin, Nike veya bazı Adidas modellerin hepsi üreticinin kendi sitesinden bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesaplarındakilerin yüzde doksanının orijinal olmadığını düşünüyorum.