Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Geçen yıl uspanın bir ayakkabısını giyiyordum. Ayakkabının sol dış tarafı kırmızı mavi ve polonun logosu vardı. Fotoğrafta böyle çıkıyor fakat Google lensde aratınca istediğim sonuç çıkmıyor. Ayakkabıyı bulabilir miyiz?
Geçen yıl uspanın bir ayakkabısını giyiyordum. Ayakkabının sol dış tarafı kırmızı mavi ve polonun logosu vardı. Fotoğrafta böyle çıkıyor fakat Google lensde aratınca istediğim sonuç çıkmıyor. Ayakkabıyı bulabilir miyiz?
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 3 Haziran 2025 #2 Lowzy1232 dedi: Geçen yıl uspanın bir ayakkabısını giyiyordum. Ayakkabının sol dış tarafı kırmızı mavi ve polonun logosu vardı. Eki Görüntüle 2504553 Fotoğrafta böyle çıkıyor fakat Google lensde aratınca istediğim sonuç çıkmıyor. Ayakkabıyı bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf çok net değil ama sanırım bu ayakkabı.
Lowzy1232 dedi: Geçen yıl uspanın bir ayakkabısını giyiyordum. Ayakkabının sol dış tarafı kırmızı mavi ve polonun logosu vardı. Eki Görüntüle 2504553 Fotoğrafta böyle çıkıyor fakat Google lensde aratınca istediğim sonuç çıkmıyor. Ayakkabıyı bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf çok net değil ama sanırım bu ayakkabı.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 VanT0R dedi: Hocam fotoğraf çok net değil ama sanırım bu ayakkabı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu değil benimki suni deriydi.
VanT0R dedi: Hocam fotoğraf çok net değil ama sanırım bu ayakkabı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu değil benimki suni deriydi.