2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Mart 2024 #1 Genelde aldığım ayakkabıların ön taraflarında kırıklar, çatlaklar oluyor. Bunları önlemenin azaltmanın bir yolu var mı? Yeni ayakkabı aldım bununda öyle olmasını istemiyorum. Fotoğrafta kastettiğim bölümü işaretledim.
Genelde aldığım ayakkabıların ön taraflarında kırıklar, çatlaklar oluyor. Bunları önlemenin azaltmanın bir yolu var mı? Yeni ayakkabı aldım bununda öyle olmasını istemiyorum. Fotoğrafta kastettiğim bölümü işaretledim.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 8 Mart 2024 #2 Kırışıklık koruyucu alabilirsin.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.316 Makaleler 9 Çözümler 165 Yer Ankara🥀 8 Mart 2024 #3 260112 dedi: Genelde aldığım ayakkabıların ön taraflarında kırıklar, çatlaklar oluyor. Genişletmek için tıkla... Yürüdükçe katlandığı için oluyor, ne kadar engellemeye çalışırsan çalış yine olacaktır.
260112 dedi: Genelde aldığım ayakkabıların ön taraflarında kırıklar, çatlaklar oluyor. Genişletmek için tıkla... Yürüdükçe katlandığı için oluyor, ne kadar engellemeye çalışırsan çalış yine olacaktır.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Mart 2024 #4 Şebnem Ferah dedi: Yürüdükçe katlandığı için oluyor, ne kadar engellemeye çalışırsan çalış yine olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ayakkabıya bu kadar fazla para vermek insana koyuyor ya. izoo dedi: Kırışıklık koruyucu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayağımı rahatsız edebilir diye düşünmüştüm. Biraz rahat giymeyi seven biriyim.
Şebnem Ferah dedi: Yürüdükçe katlandığı için oluyor, ne kadar engellemeye çalışırsan çalış yine olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ayakkabıya bu kadar fazla para vermek insana koyuyor ya. izoo dedi: Kırışıklık koruyucu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayağımı rahatsız edebilir diye düşünmüştüm. Biraz rahat giymeyi seven biriyim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.316 Makaleler 9 Çözümler 165 Yer Ankara🥀 8 Mart 2024 #5 260112 dedi: Hocam bir ayakkabıya bu kadar fazla para vermek insana koyuyor ya. Genişletmek için tıkla... Daha sert kalıplı ayakkabılar alırsan bu kırışıklıklar iyice olur. Olabildiğince esnek kalıplı ayakkabılara yönel.
260112 dedi: Hocam bir ayakkabıya bu kadar fazla para vermek insana koyuyor ya. Genişletmek için tıkla... Daha sert kalıplı ayakkabılar alırsan bu kırışıklıklar iyice olur. Olabildiğince esnek kalıplı ayakkabılara yönel.