Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Ayakkabı aldığım zaman orijinal olduğunu nasıl anlarım?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #2 İnstagramdan almayarak.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 İnstagram'dan alıyorsanız %99 Sahtedir, fatura kesen bir ayakkabıcıdan aldığınızda da sahte olma ihtimali çok düşük.
İnstagram'dan alıyorsanız %99 Sahtedir, fatura kesen bir ayakkabıcıdan aldığınızda da sahte olma ihtimali çok düşük.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #4 Boyner'den almayı düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım oradan daha önce, orijinal midir diye kafama takıldı sattıkları markalar.
Boyner'den almayı düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım oradan daha önce, orijinal midir diye kafama takıldı sattıkları markalar.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #5 Agresifrhyme dedi: Boyner'den almayı düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım oradan daha önce orijinal midir diye kafama takıldı sattıkları markalar. Genişletmek için tıkla... Orijinaldır, boynerin insan dolandıracağını sanmam.
Agresifrhyme dedi: Boyner'den almayı düşünüyorum. Hiç alışveriş yapmadım oradan daha önce orijinal midir diye kafama takıldı sattıkları markalar. Genişletmek için tıkla... Orijinaldır, boynerin insan dolandıracağını sanmam.
gemerekliaslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #6 En güvenilir mağaza olur kendisi.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #7 Mahalle taktiği iş yapar. Duvara at yere düz düşüyorsa orijinal. (!)
gerigelmezgider Picopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #8 Eğer çok çok önemliyse mağazasına götürüp sorabilirsin söylerler.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #9 gerigelmezgider dedi: Eğer çok çok önemliyse mağazasına götürüp sorabilirsin söylerler. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 300 TL civarında para ödeyeceğim çok önemli değil ama paramın da çöp olmasını istemiyorum.
gerigelmezgider dedi: Eğer çok çok önemliyse mağazasına götürüp sorabilirsin söylerler. Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 300 TL civarında para ödeyeceğim çok önemli değil ama paramın da çöp olmasını istemiyorum.
gerigelmezgider Picopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #10 Agresifrhyme dedi: Hocam yaklaşık 300 TL civarında para ödeyeceğim çok önemli değil ama paramın da çöp olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm Boyner yazmışsın, Boyner'in çakma ayakkabı satması mümkün değil.
Agresifrhyme dedi: Hocam yaklaşık 300 TL civarında para ödeyeceğim çok önemli değil ama paramın da çöp olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm Boyner yazmışsın, Boyner'in çakma ayakkabı satması mümkün değil.