A alpp400 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:15 #1 Merhaba. Beyaz ayakkabıma tükenmez kalem bulaştı kokulu aseton denedim çıkmadı ne yapabilirim?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.762 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:19 #2 alpp400 dedi: Merhaba. Beyaz ayakkabıma tükenmez kalem bulaştı kokulu aseton denedim çıkmadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tiner ile deneyin bir de.
alpp400 dedi: Merhaba. Beyaz ayakkabıma tükenmez kalem bulaştı kokulu aseton denedim çıkmadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tiner ile deneyin bir de.
tahatrkk Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çarşamba 17:23 #3 Tiner zarar verebilir izopropil alkol ile dene.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.762 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:25 #4 tahatrkk dedi: Tiner zarar verebilir izopropil alkol ile dene. Genişletmek için tıkla... Neye göre zarar veriyor? 1 kerede arkadaşlarla yerlere ayağımızı sürtüp siyah iz çıkarıyorduk. Ayakkabımda siyah leke kalmıştı. Tiner ile direkt geçti. Her yöntemi denemiştim ama tiner halletti. Halende kullanıyorum. tahatrkk dedi: Tiner zarar verebilir izopropil alkol ile dene. Genişletmek için tıkla... Ayrıca izopropil alkol boyayı da çıkartıyor diye biliyorum ben. Beyaz ise ya gri renk olur ya da başka renk. Son düzenleme: Çarşamba 17:30
tahatrkk dedi: Tiner zarar verebilir izopropil alkol ile dene. Genişletmek için tıkla... Neye göre zarar veriyor? 1 kerede arkadaşlarla yerlere ayağımızı sürtüp siyah iz çıkarıyorduk. Ayakkabımda siyah leke kalmıştı. Tiner ile direkt geçti. Her yöntemi denemiştim ama tiner halletti. Halende kullanıyorum. tahatrkk dedi: Tiner zarar verebilir izopropil alkol ile dene. Genişletmek için tıkla... Ayrıca izopropil alkol boyayı da çıkartıyor diye biliyorum ben. Beyaz ise ya gri renk olur ya da başka renk.