Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 14 Eylül 2020 #1 Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum.
Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 14 Eylül 2020 #2 Tuvalet terliğinden veya halılardan yeniden koku siner. Terliyorsa ayağın da devamlı o da olabilir.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 14 Eylül 2020 #3 LMGTFY Hocam biz nasıl bilelim?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #4 Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #5 Tiroit gibi geldi bana. Ama hormonlarla da alakalı olabilir. Yaşınız kaç acaba?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #6 Elektrikci_Hasan dedi: Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak. Genişletmek için tıkla... Bu konular onaylanmamalı.
Elektrikci_Hasan dedi: Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak. Genişletmek için tıkla... Bu konular onaylanmamalı.
M M_GODFATHER_A Megapat Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #7 Yemin ederim başlığı okuyunca sanki kokusu buraya geldi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #8 Bu kadar ağır betimlemeye sence de gerek var mıydı? Doktora görün, sıradan olmadığı kesin.
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #9 Doin dedi: Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum. Genişletmek için tıkla... ayakkabının içine pudra atılıyordu galiba yalnış bilmiyorsam bir araştır faydası olur
Doin dedi: Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum. Genişletmek için tıkla... ayakkabının içine pudra atılıyordu galiba yalnış bilmiyorsam bir araştır faydası olur
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 14 Eylül 2020 #10 Elektrikci_Hasan dedi: Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak. Genişletmek için tıkla... Bakmasaydın o zaman? Adam sağlık bölümüne yazmış bir rahatsızlığı, hastalığı var ki çözüm arıyor.
Elektrikci_Hasan dedi: Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak. Genişletmek için tıkla... Bakmasaydın o zaman? Adam sağlık bölümüne yazmış bir rahatsızlığı, hastalığı var ki çözüm arıyor.