Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.469 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #11 Aynı çorabı, aynı ayakkabıyı sürekli falan giymiyorsunuzdur umarım.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #12 zaboomafoo dedi: hastalığı var ki çözüm arıyor. Genişletmek için tıkla... Jira dedi: Bu kadar ağır betimlemeye sence de gerek var mıydı? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı umarım, hadi iyi geceler.
zaboomafoo dedi: hastalığı var ki çözüm arıyor. Genişletmek için tıkla... Jira dedi: Bu kadar ağır betimlemeye sence de gerek var mıydı? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı umarım, hadi iyi geceler.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 14 Eylül 2020 #13 Ayağını duştan sonra iyice kurula. Tırnak bakımlarını temizle. Normal durumda kokmaması için tüm gün botun içinde falan kalması lazım için. Ayakkabı tercihin, çorap tercihin de çok önemli.
Ayağını duştan sonra iyice kurula. Tırnak bakımlarını temizle. Normal durumda kokmaması için tüm gün botun içinde falan kalması lazım için. Ayakkabı tercihin, çorap tercihin de çok önemli.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #14 Doin dedi: Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tırnaklarını derin kes. Çok fazla et yiyorsan o da kötü koku sebebi. Ayrıca eczanelerde ayakkabı kokusunu gideren tozlar var, onlardan ayakkabına biraz kullan. Çünkü ayakkabı bir kere koktumu, ne yaparsan yap ayaklarında kokar.
Doin dedi: Kendimi bildim bileli böyle, banyo yapayım keseleyim iyice, yarım saat veya 1 saat sonra yine aynı. Mantar falan yok, yumuşacık. Milletin evine gitmeye, kız arkadaşımın yanında ayakkabıyı çıkarmaya utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tırnaklarını derin kes. Çok fazla et yiyorsan o da kötü koku sebebi. Ayrıca eczanelerde ayakkabı kokusunu gideren tozlar var, onlardan ayakkabına biraz kullan. Çünkü ayakkabı bir kere koktumu, ne yaparsan yap ayaklarında kokar.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #15 359149 dedi: LMGTFY Hocam biz nasıl bilelim? Genişletmek için tıkla... Dostum bunu nasıl yaptın acaba?
359149 dedi: LMGTFY Hocam biz nasıl bilelim? Genişletmek için tıkla... Dostum bunu nasıl yaptın acaba?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 14 Eylül 2020 #16 yungcarti dedi: Dostum bunu nasıl yaptın acaba? Genişletmek için tıkla... LMGTFY - Let Me Google That For You For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves. tr.lmgtfy.com
yungcarti dedi: Dostum bunu nasıl yaptın acaba? Genişletmek için tıkla... LMGTFY - Let Me Google That For You For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves. tr.lmgtfy.com
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Eylül 2020 #17 Kardeşim tiskindim ya.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #18 359149 dedi: LMGTFY Hocam biz nasıl bilelim? Genişletmek için tıkla... Aratma tuşuna bastım ailem ayaklarım kokuyor zannedecek hocam teşekkürler.
359149 dedi: LMGTFY Hocam biz nasıl bilelim? Genişletmek için tıkla... Aratma tuşuna bastım ailem ayaklarım kokuyor zannedecek hocam teşekkürler.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #19 runit dedi: LMGTFY - Let Me Google That For You For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves. tr.lmgtfy.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
runit dedi: LMGTFY - Let Me Google That For You For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves. tr.lmgtfy.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #20 Parfüm sık.