Ayaklarım leş gibi iğrenç kokuyor

Koku tam olarak nasıl? Çürük soğan gibi mi, yoksa peynirli Doritos gibi mi?

Tuvalet terliğinden veya halılardan yeniden koku siner. Terliyorsa ayağın da devamlı o da olabilir.
Hayır. Yıllardır evde terlik ile dolaşırım ve düzenli spor yapıyorum her gün duşumu alırım.
LMGTFY

Hocam biz nasıl bilelim?
Arkadaşım sağlık bölümüne açtım fark ettiysen! Adam kalbim ağrıyor diye konu açmış, senin dediğin gibi Google 'a yazacaksak forumların ne anlamı kaldı? Buradaki alt konular ne aleme duruyor madem?
Yav bize ne kardeşim. Bir şey içiyordum midemi bulandırdın bak.
Kardeşim. Kusura bakma ama benim ayağım senin midenden daha önemli
Tiroit gibi geldi bana. Ama hormonlarla da alakalı olabilir. Yaşınız kaç acaba?
25 yaşındayım, Tiroit nedir?
Bu konular onaylanmamalı.
Sağlık bölümü kaldırılsın madem.
Aynı çorabı, aynı ayakkabıyı sürekli falan giymiyorsunuzdur umarım.
Hayır. 4-5 farklı ayakkabım var. Çorapta her gün değiştiririm.
Ayağını duştan sonra iyice kurula. Tırnak bakımlarını temizle. Normal durumda kokmaması için tüm gün botun içinde falan kalması lazım için.

Ayakkabı tercihin, çorap tercihin de çok önemli.
Her gün duş alırım, tırnakları kısa tutuyorum. Tüm gün mecburen ayakkabı giymek zorundayım. Pamuk spor çorap giyiyorum genelde. Ama bunlarla alakası olduğunu sanmıyorum. Tüm gün evde olsam duştan çıksam bile kokuyor maalesef.
Koku tam olarak nasıl? Çürük soğan gibi mi, yoksa peynirli Doritos gibi mi?
Deri kokusu. Deri çantalar cüzdanlar olur, onlar gibi kokuyor.

Yıkadığın halde koku geçmiyorsa mantar hastalığıdır. Mantar inatçı bir hastalıktır tedavi edilmeden geçmez, Kortizon içeren kremleri kullanman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…