zalvaronn Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Konu başlığında da yazdığı gibi ayağımda çatlak varken oturursam bir problem olur mu? Ayağımı uzatıp yatmak yerine oturursam o da yeterli olur mu?
Konu başlığında da yazdığı gibi ayağımda çatlak varken oturursam bir problem olur mu? Ayağımı uzatıp yatmak yerine oturursam o da yeterli olur mu?
Cer Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Ne olur ne olmaz uzatıp yatmak daha güvenli oturunca desteği ayaktan kalçadan alıyoruz.
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 19 Nisan 2024 #3 zalvaronn dedi: Konu başlığında da yazdığı gibi ayağımda çatlak varken oturursam bir problem olur mu? Ayağımı uzatıp yatmak yerine oturursam o da yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Alçı varsa sıkıntı olmaz,ben internet kafeye gidiyordum alçıyla zamanında.
zalvaronn dedi: Konu başlığında da yazdığı gibi ayağımda çatlak varken oturursam bir problem olur mu? Ayağımı uzatıp yatmak yerine oturursam o da yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Alçı varsa sıkıntı olmaz,ben internet kafeye gidiyordum alçıyla zamanında.
zalvaronn Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 deLoreaN dedi: Alçı varsa sıkıntı olmaz,ben internet kafeye gidiyordum alçıyla zamanında. Genişletmek için tıkla... Atel yaptılar hocam Cer dedi: Ne olur ne olmaz uzatıp yatmak daha güvenli oturunca desteği ayaktan kalçadan alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam
deLoreaN dedi: Alçı varsa sıkıntı olmaz,ben internet kafeye gidiyordum alçıyla zamanında. Genişletmek için tıkla... Atel yaptılar hocam Cer dedi: Ne olur ne olmaz uzatıp yatmak daha güvenli oturunca desteği ayaktan kalçadan alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 19 Nisan 2024 #5 zalvaronn dedi: Atel yaptılar hocam Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun,ağrımıycak şekilde oturun sorun olmaz yüklenmeyin o ayağa fazla.
zalvaronn dedi: Atel yaptılar hocam Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun,ağrımıycak şekilde oturun sorun olmaz yüklenmeyin o ayağa fazla.