Eren99 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 4 yıl önce ayağımdan ameliyat oldum, şimdi futbolcu olabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 16 Mart 2023 #2 Eren99 dedi: 4 yıl önce ayağımdan ameliyat oldum, şimdi futbolcu olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne amelyatı oldunuz?
Eren99 dedi: 4 yıl önce ayağımdan ameliyat oldum, şimdi futbolcu olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne amelyatı oldunuz?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.722 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Eğer iyileştiysen neden olmasın. Sakatlanmayla kariyer bitse futbolcular işsiz kalırdı.
quickLAT Picopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #4 Eren99 dedi: 4 yıl önce ayağımdan ameliyat oldum, şimdi futbolcu olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için.
Eren99 dedi: 4 yıl önce ayağımdan ameliyat oldum, şimdi futbolcu olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için.
Eren99 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı. Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... quickLAT dedi: Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için. Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı. quickLAT dedi: Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için. Genişletmek için tıkla... Oynayabiliyorum ayağımda kist vardı onu aldılar kemiğe dolgu yaptılar yarısı tuttu yarısı tutmadı ondan riskli. Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı maalesef.
Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı. Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... quickLAT dedi: Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için. Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı. quickLAT dedi: Ne ameliyatı oldunuz? İyileştiyseniz ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız ve bu konuda gelişirsen bir neden göremiyorum olmamanız için. Genişletmek için tıkla... Oynayabiliyorum ayağımda kist vardı onu aldılar kemiğe dolgu yaptılar yarısı tuttu yarısı tutmadı ondan riskli. Blisterx dedi: Ne amelyatı oldunuz? Genişletmek için tıkla... Ayağımda kist vardı onu aldılar ve dolgu yaptılar o dolgunun yarısı tuttu yarısıda tutmadı maalesef.