yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Aralık 2024 #1 SunSet dedi: Sorun basit. Ayarlar/Sistem/Ekran/Grafikler gelip örnek bir uygulama seçip "göz at" ile hangi ekran kartı ile çalıştıracağınızı seçebilirsiniz. Eki Görüntüle 1840000 Genişletmek için tıkla... Ben bu yaptığınızı deniyorum bu yere geldiği anda mavi ekran verip atıyor beni. Neden nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
SunSet dedi: Sorun basit. Ayarlar/Sistem/Ekran/Grafikler gelip örnek bir uygulama seçip "göz at" ile hangi ekran kartı ile çalıştıracağınızı seçebilirsiniz. Eki Görüntüle 1840000 Genişletmek için tıkla... Ben bu yaptığınızı deniyorum bu yere geldiği anda mavi ekran verip atıyor beni. Neden nedir acaba?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.885 Çözümler 62 21 Aralık 2024 #2 yaser pektaş dedi: Ben bu yaptığınızı deniyorum bu yere geldiği anda mavi ekran verip atıyor beni. Neden nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yediğiniz de buradaki denileni yapıp Minidump dosyasını paylaşın. Bu işlerde anlayan arkadaşlar hatanın kaynağını bulup cevap verecektir. Artı 0 Eksi
yaser pektaş dedi: Ben bu yaptığınızı deniyorum bu yere geldiği anda mavi ekran verip atıyor beni. Neden nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yediğiniz de buradaki denileni yapıp Minidump dosyasını paylaşın. Bu işlerde anlayan arkadaşlar hatanın kaynağını bulup cevap verecektir.
KS KS yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 22 Aralık 2024 #3 SunSet dedi: Mavi ekran yediğiniz de buradaki denileni yapıp minidump dosyasını paylaşın. Bu işlerde anlayan arkadaşlar hatanın kaynağını bulup cevap verecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu ama böyle ekran kartı seçimi çıkmıyor. Artı 0 Eksi
SunSet dedi: Mavi ekran yediğiniz de buradaki denileni yapıp minidump dosyasını paylaşın. Bu işlerde anlayan arkadaşlar hatanın kaynağını bulup cevap verecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu ama böyle ekran kartı seçimi çıkmıyor.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 22 Aralık 2024 #4 yaser pektaş dedi: Hocam oldu ama böyle ekran kartı seçimi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Belirli bir oyun için harici ekran kartını seçmek istediğinde mavi ekran mı alıyorsun? Artı 0 Eksi
yaser pektaş dedi: Hocam oldu ama böyle ekran kartı seçimi çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Belirli bir oyun için harici ekran kartını seçmek istediğinde mavi ekran mı alıyorsun?