Ayasofya ayriyeten çok önemli bir turistik yapıydı. Şimdi turistler geliyor mu oraya pek bilmiyorum. İçeride ki eserleri umarım iyi bir şekilde saklamışlardır. Anlamadığım nokta şu Türkiye'de güncel olarak 80.000'in üzerinde cami var. Önemli bir gelir kaynağı olan bir yer müze yapıldı diye neden bu kadar tepki alıyor anlamış değilim.
Bir kesim yavaş yavaş uyanmaya başladı. Allah'ın izniyle 2023'te bu beladan kurtulacağız. Desteklediğim bir parti yok. Mansur Yavaş ve bazı kişiler hoşuma gidiyor. Ama sırf bu beladan kurtulalım diye CHP'ye bile oy atardım.
Üzülüyorum. Atam böyle anılırken öylece bakmak beni üzüyor. Amaç neymiş hala anlamadım. Gıybetin günah olduğu söylenir ölünün arkasından konuşurlar. Yazık hem de çok yazık.