şekspir Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Burada yazanlar nedir arkadaşlar güvende mi bilgisayarım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 şekspir dedi: Burada yazanlar nedir arkadaşlar güvende mi bilgisayarım? Eki Görüntüle 2297723 Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Valhalla da Türkçe yama yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz tarama yapın.
şekspir dedi: Burada yazanlar nedir arkadaşlar güvende mi bilgisayarım? Eki Görüntüle 2297723 Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Valhalla da Türkçe yama yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz tarama yapın.
misantropi Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara, Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 30 Ağustos 2024 #3 Tehditi kaldır'a bas geç. Tool falan mı indirdin?
şekspir Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 FozyMen dedi: Assassin's Creed Valhalla da Türkçe yama yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Evet. 2 sene önce yüklemiştim virüs uyarısı vermişti ama temizlendiğini de söylemişti. 2 gün önce de böyle bir uyarı geldi.
FozyMen dedi: Assassin's Creed Valhalla da Türkçe yama yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Evet. 2 sene önce yüklemiştim virüs uyarısı vermişti ama temizlendiğini de söylemişti. 2 gün önce de böyle bir uyarı geldi.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 şekspir dedi: Evet. 2 sene önce yüklemiştim virüs uyarısı vermişti ama temizlendiğini de söylemişti. 2 gün önce de böyle bir uyarı geldi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşta Assassin's Creed Valhalla yaması olarak gözükmüştü ama yinde silmenizi tavsiye ederim hocam. Ayca_22.exe nedir?
şekspir dedi: Evet. 2 sene önce yüklemiştim virüs uyarısı vermişti ama temizlendiğini de söylemişti. 2 gün önce de böyle bir uyarı geldi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşta Assassin's Creed Valhalla yaması olarak gözükmüştü ama yinde silmenizi tavsiye ederim hocam. Ayca_22.exe nedir?