Ayda 16000TL maaş iyi midir?

Hocam her gün karı kızla para yemiyorsanız yeteceğini düşünüyorum. Tekrar dediğim gibi Allah sabır versin.

4 kişiyiz bize zar zor yetiyor.
Allah yardımcınız olsun hocam. Aile falan bir arada iyi de her şey maalesef maddiyata bakıyor işin sonunda. Allah size daha fazla kazandırır inşallah.

Arkadaşlar 21000TL Bizim evimizin kirasıyla beraber varmış. Teşekkür ederim her ne kadar anonim insanlar olsanız da sizin fikirlerinizi almak cidden beni rahatlattı. İyi ki varsınız ve benden daha kötü durumda olan insanlar umarım kolaylıkla aşabilir veya aşacak şanslar karşılarına çıkabilir. İyi forumlar .

Son düzenleme:
Babam hapse girince annemin emekli maaşı ile beraber 16000TL aylık alıyor. Sizce bu iyi bir para mıdır? Maddiyat konusunu çok taktığımdan dolayı içimi rahatlatmak için soruyorum.
Bulunduğunuz koşullara ve yaşam standartlarına göre değişir. Örneğin bulunduğunuz vilayette buna etkendir başlı başına. Misal İstanbul ile Çorum bir değildir. Buna bir diğer etkenlerde e v kira vs değişkenlik katan diğer unsurlardır. Giderleriniz gelir tablonuzdan az ise yetecektir.

Hocam ev kira değil 820 lira kredi ödüyoruz 10 yıl önce çekilmiş onun rahatlığı var yoksa şuan 16k ile kirada durulmaz.

Hocam bu arada dalgındım güzel dileklerinize cevap veremedim kusura bakmayın sizde iyi ki varsınız. Merak etmeyi ülkenin bu durumundan mağdur kalan tek siz değilsiniz sizi anlıyorum maalesef kötü bir durum kimseye para yetmiyor zaten yoksulluk sınırı 40k nasıl yetsin? İyi sosyaller iyi geceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…