nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 6 Şubat 2017 #1 Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası’nın “kentsel dönüşüm ve gelişim projesi” adı altında imara açılması için TOKİ tarafından ihale günü verildi...
Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası’nın “kentsel dönüşüm ve gelişim projesi” adı altında imara açılması için TOKİ tarafından ihale günü verildi...
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2017 #2 Şaşırmadık. Artık arap kardeşlerimize güzel villacıklar yaparlar. ''bu milletin a.. koyacağız'' diyenleri baş tacı edenler utansın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2017
Şaşırmadık. Artık arap kardeşlerimize güzel villacıklar yaparlar. ''bu milletin a.. koyacağız'' diyenleri baş tacı edenler utansın.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 6 Şubat 2017 #3 Semih Demir dedi: Şaşırmadık. Artık arap kardeşlerimize güzel villacıklar yaparlar. ''bu milletin a.. koyacağız'' diyenleri baş tacı edenler utansın. Genişletmek için tıkla... Koydular zaten...
Semih Demir dedi: Şaşırmadık. Artık arap kardeşlerimize güzel villacıklar yaparlar. ''bu milletin a.. koyacağız'' diyenleri baş tacı edenler utansın. Genişletmek için tıkla... Koydular zaten...
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2017 #4 nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Koydular zaten... Genişletmek için tıkla... Boğazlarında kalsın hakkımızı yedikleri ne varsa. Parayı buldukça firavunlaştılar.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Koydular zaten... Genişletmek için tıkla... Boğazlarında kalsın hakkımızı yedikleri ne varsa. Parayı buldukça firavunlaştılar.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 6 Şubat 2017 #5 Semih Demir dedi: Boğazlarında kalsın hakkımızı yedikleri ne varsa. Parayı buldukça firavunlaştılar. Genişletmek için tıkla... Sonumuzu merak ediyorum. Onlara güvenen insanların surat ifadelerini görmek istiyorum.
Semih Demir dedi: Boğazlarında kalsın hakkımızı yedikleri ne varsa. Parayı buldukça firavunlaştılar. Genişletmek için tıkla... Sonumuzu merak ediyorum. Onlara güvenen insanların surat ifadelerini görmek istiyorum.