Kronikus Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #1 Elimde sadece aydın AYT kimya var. Çok zorlar mı? 11'de kimyam iyiydi temelim iyi de herkes en zoru diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2025
Elimde sadece aydın AYT kimya var. Çok zorlar mı? 11'de kimyam iyiydi temelim iyi de herkes en zoru diyor.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 606 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2025 #2 Ortalamanın biraz üstü. Daha giriş seviye bir kaynak çözdükten sonra aydın çözmek daha faydalı olur.
0nlyHan Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 145 5 Kasım 2025 #3 Kronikus dedi: Elimde sadece aydın AYT kimya var. Çok zorlar mı? 11'de kimyam iyiydi temelim iyi de herkes en zoru diyor. Genişletmek için tıkla... Orta seviye olarak 3d çözüyorum öneririm.
Kronikus dedi: Elimde sadece aydın AYT kimya var. Çok zorlar mı? 11'de kimyam iyiydi temelim iyi de herkes en zoru diyor. Genişletmek için tıkla... Orta seviye olarak 3d çözüyorum öneririm.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 5 Kasım 2025 #4 Kaliteli bir kimya kaynağıdır.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 606 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2025 #5 0nlyHan dedi: Orta seviye olarak 3d çözüyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Orbital-3D-Aydın sıralaması çok tatlı olur.
0nlyHan dedi: Orta seviye olarak 3d çözüyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Orbital-3D-Aydın sıralaması çok tatlı olur.
Kronikus Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #6 Feitanq11 dedi: Orbital-3D-aydın sıralaması çok tatlı olur. Genişletmek için tıkla... Direkt aydından gitsem olmaz mı yanında fasikül şeklinde bes yayınları var da fasikül çözmeyi sevmiyorum pek.
Feitanq11 dedi: Orbital-3D-aydın sıralaması çok tatlı olur. Genişletmek için tıkla... Direkt aydından gitsem olmaz mı yanında fasikül şeklinde bes yayınları var da fasikül çözmeyi sevmiyorum pek.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 606 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2025 #7 Kronikus dedi: Direkt aydından gitsem olmaz mı yanında fasikül şeklinde bes yayınları var da fasikül çözmeyi sevmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Kimyada biraz ileri seviye değilseniz aydın çözmemeniz tavsiyemdir. Çok zorlanırsınız ve katkısı da olmaz.
Kronikus dedi: Direkt aydından gitsem olmaz mı yanında fasikül şeklinde bes yayınları var da fasikül çözmeyi sevmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Kimyada biraz ileri seviye değilseniz aydın çözmemeniz tavsiyemdir. Çok zorlanırsınız ve katkısı da olmaz.