Aydın nasıl bir şehir?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aydın'ın merkezi Efeler nasıl bir yer? Orada yaşayan veya gitmiş olan var mı? İnternette yazınca pek güzel anlatan bir yer çıkmadığı için buraya sormak istedim belki gören ya da orada yaşayan biri vardır ve ilk ağızdan öğrenirim diye.

Ben yaşıyorum çok gri bir şehir forum Aydın dışında hiçbir eğlence merkezi yok insanları kaba 15 yıldır yaşıyorum Aydın'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alyven AVM dışında çarşısı, sağı solu dükkan olan geniş caddesi, gezmelik parkları falan yok mu mesela? Bir de insanlarında ne tür bir kabalık söz konusu?

1 bulvar, 1 çarşı, 1 forum dışında pek bir şey yok. Grupta arabası olan biri varsa haftasonu Kuşadası, Didim gibi yerlere gidersiniz. İnsanlarındaki kabalık çok dert edilecek düzeyde değil, öğrenci olarak gideceksen zaten öğrenci grupları ve öğrenci mekanlarında biraz izole bir şekilde yaşayacaksın. Yalnız iş hayatı için sıkıntılı, 8 ay kadar orada yaşadım özellikle çevre köylerden gelen kişiler büyüme kültürlerinden dolayı kolay anlaşılacak kişiler değildi. Orta yol bulmak ya da ortak bir iş yapmak zor olabiliyor.

Bir de Ilıcabaşı ve geceleri Osman Yozgatlı'da pek bulunmayın.

@Yararsız Üye Aslında gezmek falan değil de orada yaşamak için taşınmayı düşünüyoruz. Bazı durumlardan dolayı Aydın'da yaşamamız gerekebilir. Şu an bir ilçede yaşadığımız için iş yerine yakın ama en azından şehire benzer bir yere taşınmak istiyorduk. Aydın bu durumda tek seçenek. Diğer seçenek ise küçük bir ilçede yaşamaya devam etmek.

Kaba mı? Sen nerelisin?

Aydın merkez.

Katılıyorum benim söylediğimin daha açık hali .

Aydın Efelerde oturuyorum ve açıkçası bence çok sıkıcı bir şehir forum dışında gezip tozabileceğin bir yer fazla yok. Genellikle emekli insanlar oturuyor.

Aydın Efe'lerde oturuyorum ve açıkçası bence çok sıkıcı bir şehir forum dışında gezip tozabileceğin bir yer fazla yok. Genellikle emekli insanlar oturuyor.

Yaş ortalaması çok yüksek bir şehir zaten haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…