pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 23 Eylül 2020 #1 Çalışma masasının arkasına bir aydınlatma almayı düşünüyorum, şerit led olmazsa iyi olur. Bir öneriniz var mı?
Çalışma masasının arkasına bir aydınlatma almayı düşünüyorum, şerit led olmazsa iyi olur. Bir öneriniz var mı?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2020 #2 Bütçe sorun değilse Hue play veya Hue bloom öneririm.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #3 Xiaomi Yeelight Color kullanıyorum, çok memnunum.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 23 Eylül 2020 #4 WoLeRm dedi: Bütçe sorun değilse Hue play veya Hue bloom öneririm. Genişletmek için tıkla... James Gosling dedi: Xiaomi Yeelight Color kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorun.
WoLeRm dedi: Bütçe sorun değilse Hue play veya Hue bloom öneririm. Genişletmek için tıkla... James Gosling dedi: Xiaomi Yeelight Color kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorun.