MehmetAkif234 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #1 Toshiba Windows 10 PC “aygıt bu isteği gerçekleştirmek için geçerli bir durumda değil kod 10”hatası nasıl çözülür? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2022
Toshiba Windows 10 PC “aygıt bu isteği gerçekleştirmek için geçerli bir durumda değil kod 10”hatası nasıl çözülür?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 Ne yaparken alıyorsunuz hatayı ve sistem bilgilerini tam verebilir misiniz ? Artı 0 Eksi
KS KS MehmetAkif234 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #3 ÜlkerÇikolata dedi: Ne yaparken alıyorsunuz hatayı ve sistem bilgilerini tam verebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Klavyem calismiyor ve kayit defterinde yanlışlıkla bir dosyayı değiştirdim Ve ilk başta kayit defteri dosyası eksik demişti Artı 0 Eksi
ÜlkerÇikolata dedi: Ne yaparken alıyorsunuz hatayı ve sistem bilgilerini tam verebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Klavyem calismiyor ve kayit defterinde yanlışlıkla bir dosyayı değiştirdim Ve ilk başta kayit defteri dosyası eksik demişti
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 MehmetAkif234 dedi: Klavyem calismiyor ve kayit defterinde yanlışlıkla bir dosyayı değiştirdim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun klavye ayarlarını bozdurmuşsunuz temiz bir kurulum yapın geçer. Artı 0 Eksi
MehmetAkif234 dedi: Klavyem calismiyor ve kayit defterinde yanlışlıkla bir dosyayı değiştirdim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun klavye ayarlarını bozdurmuşsunuz temiz bir kurulum yapın geçer.
KS KS MehmetAkif234 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #5 ÜlkerÇikolata dedi: Hayırlı olsun klavye ayarlarını bozdurmuşsunuz temiz bir kurulum yapın geçer. Genişletmek için tıkla... Windows'u yeniden mi kurmam lazim? Ve bir de bu tavsiyeyi Microsoft görevlisinden aldım. Başka bir cozum yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
ÜlkerÇikolata dedi: Hayırlı olsun klavye ayarlarını bozdurmuşsunuz temiz bir kurulum yapın geçer. Genişletmek için tıkla... Windows'u yeniden mi kurmam lazim? Ve bir de bu tavsiyeyi Microsoft görevlisinden aldım. Başka bir cozum yolu yok mu?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #6 MehmetAkif234 dedi: Windows’u yenidenmi kurmam lazim Ve birde bu tavsiyeyi Microsoft görevlisinden aldım Başka bir cozum yolu yokmu Genişletmek için tıkla... Maalesef ki yok. Microsoft görevlileri ya bir yerden kopyala yapıştır yapıyor ya da yanlış bilgi veriyor Technopat'ı kullanmamın sebebi bir çok kez yanlış yönlendirilmem Microsoft görevlileri tarafından. Artı 0 Eksi
MehmetAkif234 dedi: Windows’u yenidenmi kurmam lazim Ve birde bu tavsiyeyi Microsoft görevlisinden aldım Başka bir cozum yolu yokmu Genişletmek için tıkla... Maalesef ki yok. Microsoft görevlileri ya bir yerden kopyala yapıştır yapıyor ya da yanlış bilgi veriyor Technopat'ı kullanmamın sebebi bir çok kez yanlış yönlendirilmem Microsoft görevlileri tarafından.