sertac332 Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #1 Windows 7'den Windows 8'e geçtim. Dosyalarım kaybolmasın diye Windows 7'nin üzerine kurdum yani direk Windows 8'e geçtim. Format atmadan bu sorun çıktı. Ram gözükmüyor, işlemci güzükmüyor, aygıt yöneticisini açınca hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2014
Windows 7'den Windows 8'e geçtim. Dosyalarım kaybolmasın diye Windows 7'nin üzerine kurdum yani direk Windows 8'e geçtim. Format atmadan bu sorun çıktı. Ram gözükmüyor, işlemci güzükmüyor, aygıt yöneticisini açınca hata veriyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.507 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Ağustos 2014 #2 Temiz bir kurulumla Windows 8.1 kurun. Harddiskinizi biçimlendirmediğiniz sürece dosya ve belgeleriniz silinmez. Winodws.old klasörüne taşınır.
Temiz bir kurulumla Windows 8.1 kurun. Harddiskinizi biçimlendirmediğiniz sürece dosya ve belgeleriniz silinmez. Winodws.old klasörüne taşınır.