"Aygıt sürücü yüklemesi başarılı olmadı" Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AnewAge

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar... Yaklaşık 4-5 ay önce Driver Scanner diye bir program yüklemiştim. Tüm bileşenlerimin driverlarına bakıp güncellemişti. Orada bir USB aygıtı sürücüsü de vardı. ( Bilgisayarıma bağladığım Telefonum , MP4 çalarım veya USB Flash belleğimden herhangi biri) O sürücüyü güncelleyemedi ve o günden bugüne her bilgisiayarımı açışımda aşağıda aygıt sürücüsü yükleniyor diyor ve sonrasında başarılı olmadı diyor. İşte resmi ;

ekranalntsor.png

Driver Scanner silmeme , ne biliyim ccleaner , disk temizleme fln yapmama rağmen hala çıkıyor... Bunu nasıl engelliyebilirim? Bilgisiyarın açılışını da yavaşlatıyor gibime geliyor... Herkese teşekkürler :)

Aygıt yöneticisine girdim fakat hangisinin yazılımının yüklenmediğini bilmiyorum ki :( Orda bir tane USB Yığın Depolama aygıtı var ; Evrensel seri yolu denetleyicileri başlığı altında acaba o mudur ki? Aygıt düzgün çalışıyor diyor ama... Düzenleme ; Az önce o USB yığın depolama aygıtının yazılımını güncelleştir dedim fakat en güncel sürüm bendekinin olduğunu söyledi...

Yenile dedim ve donanım değişikliklerini taradı sonra tekrar sürücüyü yüklemeye başladı ve yine sürücü yüklenemedi dedi... Ayrıca aygıt yöneticisinde soru işaretli hiçbir aygıt yok :(

Anakart ; MSI H55M-P31(MS-7636) ve daha yeni BIOS update yaptım... (Yapmadan önce de bu hata vardı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı