techmustafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #1 Tek tek güncellemeleri denetleyerek mi yoksa başka bir yol var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2014
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #2 Anlayamadım? Sürücülerinizi güncellemek istiyorsanız anakart ürecisinin sitesine girip güncel sürücüleri indirebilirsiniz.
Anlayamadım? Sürücülerinizi güncellemek istiyorsanız anakart ürecisinin sitesine girip güncel sürücüleri indirebilirsiniz.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 30 Kasım 2014 #3 IOBit Driver Booster yazılımı var. Ama bilgisayarımı 2-3 defa becerdi kendisi. Oradan bak ama kendin indir kur, tek tek kurup yeniden başlat bilgisayarı. Ne olur, ne olmaz.
IOBit Driver Booster yazılımı var. Ama bilgisayarımı 2-3 defa becerdi kendisi. Oradan bak ama kendin indir kur, tek tek kurup yeniden başlat bilgisayarı. Ne olur, ne olmaz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Kasım 2014 #4 Mehmet_M dedi: Anlayamadım? Sürücülerinizi güncellemek istiyorsanız anakart ürecisinin sitesine girip güncel sürücüleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam tersine. Anakart üreticisinin sitesinde günce olmayan sürücler yer alır. Yapılması gereken yöntem tek tek bakmaktır, rehberde de gösterdiğimiz gibi. İzlemediniz sanırım:: Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 2 - Technopat
Mehmet_M dedi: Anlayamadım? Sürücülerinizi güncellemek istiyorsanız anakart ürecisinin sitesine girip güncel sürücüleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam tersine. Anakart üreticisinin sitesinde günce olmayan sürücler yer alır. Yapılması gereken yöntem tek tek bakmaktır, rehberde de gösterdiğimiz gibi. İzlemediniz sanırım:: Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 2 - Technopat