Aygıt sürücüsü yazılımı "yükleme başarılı olmadı" hatası

jeulve

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim zar zor ayakta tuttuğum bir bilgisayarım vardı. Modem benim odamda olmadığı için wireless kullanıyordum. 5 6 aydır hiçbir sıkıntı yoktu dün bağlantı yok hatası aldım. Cihaz çalışıyordu ama sonra çıkar tak yaptım biraz uğraştım düzeldi. Sabah tekrar kalktığımda aynısı oldu fakat bu sefer düzelmedi. Resimde ki gibi yükleme hatası aldım aygıtlarda da "unkown device" yazıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20210521_143716.jpg
    259,1 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleyen: Moderatör:
aygıt yöneticisinden cihazı kaldır deyip wirelessi tak çıkar yapın belki yazılımı tekrardan kurar.

Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır deyip Wireless'i tak çıkar yapın belki yazılımı tekrar kurar.

Maalesef işe yaramadı uygulama arayüzünde cihaz takılı olarak görüyordu fakat internetler gözükmüyordu bağlantı yom yazıyordu yani şimdi hiç cihazın takıldığını bile görmüyor.

internet kablosunu bağlayıp wirelesi güncellemeyi deneyin ya da başka bir wirelesiniz var ise onunla driver yüklemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…