sercancayir
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde bilgisayarıma bir nedenle format atmak zorunda kalmıştım. Okuldan vakit buldukça sistemi, sürücüleri ve oyunları yerine koymaya çalıştım.
Tüm sürücüleri donanımların kendi internet sitelerinden güncel olarak indirip, kurdum. Fakat aygıt yöneticinde hala sürücüleri yüklenememiş sürüsüne bereket aygıtlarım bulunuyor.
3 x Performans Sayaçları Aygıtları
1 x System Kesme Aygıtı
34 x Temel Sisyem Aygıtı (yanlış saymadıysam)
Ve donanım kimliğini google ettiğimde ise anlam veremediğim cevaplarla karşılaşıyorum.
Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_0E30&REV_04
Sanırım problem GPU içeren birşey fakat Geforce'dan güncelleme sağlıklı bir şekilde yapıldı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Geçenlerde bilgisayarıma bir nedenle format atmak zorunda kalmıştım. Okuldan vakit buldukça sistemi, sürücüleri ve oyunları yerine koymaya çalıştım.
Tüm sürücüleri donanımların kendi internet sitelerinden güncel olarak indirip, kurdum. Fakat aygıt yöneticinde hala sürücüleri yüklenememiş sürüsüne bereket aygıtlarım bulunuyor.
3 x Performans Sayaçları Aygıtları
1 x System Kesme Aygıtı
34 x Temel Sisyem Aygıtı (yanlış saymadıysam)
Ve donanım kimliğini google ettiğimde ise anlam veremediğim cevaplarla karşılaşıyorum.
Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_0E30&REV_04
Sanırım problem GPU içeren birşey fakat Geforce'dan güncelleme sağlıklı bir şekilde yapıldı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.