Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Aygıt yöneticisine tıkladıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum. Dosya Ekleri hata.png 3,9 KB · Görüntüleme: 136
Çözüm dlasb 11 Ağustos 2022 Onur58 dedi: Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum
Onur58 dedi: Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.067 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Onur58 dedi: Aygıt yöneticisine tıkladıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir tek siz kullanmıyorsunuz büyük ihtimal. Bilgisayarda yönetici hesabına sahip birisi yapabilir bunları. Artı 0 Eksi
Onur58 dedi: Aygıt yöneticisine tıkladıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir tek siz kullanmıyorsunuz büyük ihtimal. Bilgisayarda yönetici hesabına sahip birisi yapabilir bunları.
KS KS Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 mehmet06can dedi: Bilgisayarı bir tek siz kullanmıyorsunuz büyük ihtimal. Bilgisayarda yönetici hesabına sahip birisi yapabilir bunları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani dediğinizin olması imkansız Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: Bilgisayarı bir tek siz kullanmıyorsunuz büyük ihtimal. Bilgisayarda yönetici hesabına sahip birisi yapabilir bunları. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani dediğinizin olması imkansız
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 11 Ağustos 2022 #4 Onur58 dedi: Nasıl yani dediğinizin olması imkansız Genişletmek için tıkla... Virüs ihtimalini hiç düşündün mü Artı 0 Eksi
Onur58 dedi: Nasıl yani dediğinizin olması imkansız Genişletmek için tıkla... Virüs ihtimalini hiç düşündün mü
KS KS Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 dlasb dedi: Virüs ihtimalini hiç düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz? Artı 0 Eksi
dlasb dedi: Virüs ihtimalini hiç düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 11 Ağustos 2022 #6 Onur58 dedi: Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum Artı 0 Eksi Çözüm
Onur58 dedi: Yeni format atmıştım öyle çok bir şey de indirmedim ama hangi programı indirme mi tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum
KS KS Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #7 10 tane öge buldu onları karantinaya aldım sildi galiba sonra Aygıt Yöneticisi açıldı. dlasb dedi: Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
10 tane öge buldu onları karantinaya aldım sildi galiba sonra Aygıt Yöneticisi açıldı. dlasb dedi: Malwarebytes ile bir tarat böyle bir şey normal değil. Yüksek ihtimalle virüs diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 11 Ağustos 2022 #8 Onur58 dedi: 10 tane öge buldu onları karantinaya aldım sildi galiba sonra Aygıt Yöneticisi açıldı. Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ettiğim gibi virüs engelliyormuş. Açıldığına göre konu çözülmüştür Artı 0 Eksi
Onur58 dedi: 10 tane öge buldu onları karantinaya aldım sildi galiba sonra Aygıt Yöneticisi açıldı. Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ettiğim gibi virüs engelliyormuş. Açıldığına göre konu çözülmüştür