abrekbaysec Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #1 Laptopumda harici ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2016
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Eylül 2016 #2 Notebook marka ve modelin nedir ? İşletim sistemin nedir ? Sürücüsünü yüklediniz mi ? BIOS ayarlarını defaulta alıp kaydedin. Ardından tekrardan kontrol edin.
Notebook marka ve modelin nedir ? İşletim sistemin nedir ? Sürücüsünü yüklediniz mi ? BIOS ayarlarını defaulta alıp kaydedin. Ardından tekrardan kontrol edin.
abrekbaysec Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #3 THE_MILLER dedi: Notebook marka ve modelin nedir ? İşletim sistemin nedir ? Sürücüsünü yüklediniz mi ? BIOS ayarlarını defaulta alıp kaydedin. Ardından tekrardan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Asus k52jc modeli. Defaultta denemedim.
THE_MILLER dedi: Notebook marka ve modelin nedir ? İşletim sistemin nedir ? Sürücüsünü yüklediniz mi ? BIOS ayarlarını defaulta alıp kaydedin. Ardından tekrardan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Asus k52jc modeli. Defaultta denemedim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2016 #4 O zaman deneyin. Ardından AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi raporunu ekleyin.
abrekbaysec Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #5 THE_MILLER dedi: O zaman deneyin. Ardından AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi raporunu ekleyin. Genişletmek için tıkla... Bu rapor ne işe yarayacak ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2016
THE_MILLER dedi: O zaman deneyin. Ardından AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi raporunu ekleyin. Genişletmek için tıkla... Bu rapor ne işe yarayacak ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Eylül 2016 #6 Bilgisayarın hakkında donanım bilgileri, aygıt kimlikleri gibi bilgileri verecek. Ayrıca dediklerimizi yapmayacaksan yardım istememelisin.
Bilgisayarın hakkında donanım bilgileri, aygıt kimlikleri gibi bilgileri verecek. Ayrıca dediklerimizi yapmayacaksan yardım istememelisin.