Aygıt yöneticisi ekran kartında ünlem işareti

kubilay533

Decapat
GTX 765m ekran kartımın üzerinde ünlem işareti var ve Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor. Hiçbir şekilde driver falan da yüklenmiyor ayrıntılarda ise: "Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)"

Başlatılmaya çalışılan sürücü POSTed görüntü bağdaştırıcısı sürücüsüyle aynı değil. Fotoğraf paylaşıyorum.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 3. parti yazılımı kullanmadan güncellemeye çalış düzelmezse cihazı kaldır de ve ekran kartını yeniden görmesini bekle uzun sürmez zaten sonra sürücüyü güncelle dersen çevirim içi o bulur zaten ihtiyacı olan sürücüyü. Yada DDU yükle en son ihtimal ve cihazındaki ekran kartı sürücüsünü bulup temizlesin ve temiz bir kurulum yap bence kendin resmi sitesinden indirerek.

Bence 3. parti yazılımı kullanmadan güncellemeye çalış düzelmezse cihazı kaldır de ve ekran kartını yeniden görmesini bekle uzun sürmez zaten sonra sürücüyü güncelle dersen çevirim içi o bulur zaten ihtiyacı olan sürücüyü. Yada DDU yükle en son ihtimal ve cihazındaki ekran kartı sürücüsünü bulup temizlesin ve temiz bir kurulum yap bence kendin resmi sitesinden indirerek.
denedim olmuyor.
yardım edermisiniz.

@Recep Baltaş
ne oldu bu siteye ya

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı