Aygıt Yöneticisi ekran kartini yanlış taniyor

immortal24

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ASUS R7 240 2 GB ekran kartım var bugün Windows 11 işletim sistemi kurdum ama Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını AMD Radeon olarak görüyor. Ne yapmam lazim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220911_190646.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba arkadaşlar, ASUS R7 240 2 GB ekran kartım var bugün Windows 11 işletim sistemi kurdum ama Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını AMD Radeon olarak görüyor. Ne yapmam lazim?

Herhangi bir yanlışlık yok. Kartınız zaten AMD.

Tamam sorun yok. R7 240: Radeon R7 200 serisi bir kart olmuş oluyor. GPU-Z indirip bir bak orada daha detaylı bilgi görebilirsin.

ile otomatik sürücü belirleyerek sürücünüzü kurabilirsiniz.

Tamam sorun yok. R7 240: Radeon R7 200 serisi bir kart olmuş oluyor. GPU-Z indirip bir bak orada daha detaylı bilgi görebilirsin.

Ekran kartının üstünde sağında solunda ASUS yaziyor AMD farkli bir marka değil mi nasıl sorun yok anladim.

Denicem hocam.

Denicem hocam.
Anakart sifir ekran kartını 4 5 senedir kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…