Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısı kod 43 hatası

Mesut Önder

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartı driverini yüklediğim zaman kontrol panele giremiyorum. Girdiğim zaman GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diye bir uyarı çıkıyor ne yaparsam yapıyim bu sorunu bir türlü düzeltemedim. Format attım recovery yaptım servise bile götürdüğüm halde 2 gün sonra tekrar bozuldu. Bir daha da uğraşmak istemedim zaten donanımsal bir sorun olduğunu zaten düşünmüyorum neredeyse bilgisayarla ilgili bütün herşeyi yaptığım halde niye olmuyor. Cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka: casper nirvana
İşlemci: İntel pentium b980 2,50 ghz
Ekran kartı modeli: nvidia 630m

Denetim masasından Intel görüntü sürücüsünü silin. Nvidia ile ilgi ne varsa kaldırın. DDU ile Nvidia ve Intel tekrar kaldırın.
Cclenear ile kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapın.
Sonra ilk güncel Intel sürücüsünü, en son ise Nvidia sürücüsünü temiz kurulum olarak yükleyin.
Hata alırsanız resim paylaşın.

Deniyorum şimdi umarım olur.

Kardeş herşeyi siliyorum aygıt yöneticisinden tekrar geri geliyor bide üstüne uyarı işaretleri çıkıyor.

Olmadı kardeşim tamamen sildiğim halde olmadı. Yapmadığım bişey kalmadı ekran kartının içinden kaynaklanabilir mi veya darbeden dolayı olabilir mi problem, gerçi anakarta gömülü oluyo casper laptoplar ama.

Olmadı derken hata mı aldınız ? Ne hatası aldınız ? Resim ekleyin dediğimi hatırlıyorum.

Artık canıma tak etti içini açıcam artık donanımsal bi şey yok zaten yapmadığım hiç bişey kalmadı.

Olmadı derken hata mı aldınız ? Ne hatası aldınız ? Resim ekleyin dediğimi hatırlıyorum.

Dediğiniz herşeyi yaptım değişen bişey olmadı her seferinde aynı hatayı alıyorum çok sıkıntı yaratıyor bana servisede götürdüğüm halde sonuç alamadım.

Servise gönderin bence. Ya da önce sıfırdan temiz bir format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…