Merhaba, şu an gecenin 04:48 saatinde, gece saat 2:55'ten bahsettiğim saat e kadar uğraşmaktayım artık sinir krizi geçireceğim bu hata kodu yüzünden 1 paketimi bu süre zarfında bitirdim o derece delirdim yani kafa buluyor resmen Allah aşkı için yardım edin. Bu süre aralığı boyunca;
Ekran kartını normal kaldırdım ve tekrar indirdim (yeniden başlatarak) = olmadı.
DDU indirerek güvenli moda girmeden kaldırdım ve indirdim (yeniden başlatarak + güvenli modda değil) = olmadı.
Aygıt Yöneticisi'nden sorun var mı yok mu diye baktım ve ek olarak sürücüyü kaldırıp tekrar otomatik indirttim = olmadı.
DxDiag'dan bakıp ekran kartını görüp görmemesinde bir sorun var mı yok mu onu düzeltmeye çalıştım = olmadı.
Görev yönetici'nde AMD sürücüsü "görülmemesine" rağmen çalıştığını öğrendim = olmadı.
AMD'yi el ile açmaya çalıştım = olmadı.
Sonra birdaha DDU ile güvenli moda girerek kaldırdım ve indirdim (yeniden başlatarak + güvenli modda) = olmadı.
AMD driver gerek optional gerek recommended WHQL indirdim = olmadı.
Ekran kendi kendine git gel olmaya başladı birkaç defa (çok değil) ek olarak bir mavi ekran hatası aldım hatırladığım kadarıyla "power_display_failure" tarzında bir şeydi.
Yardım edin yoksa bu bilgisayara son çare bu saatte uçan tekme atıp öteki tarafa yollayacağım az kaldı çok sinir oldum ya. Görüyorsunuz screenshotlarda;
Eki Görüntüle 1584512
Eki Görüntüle 1584513
Eki Görüntüle 1584514
Eki Görüntüle 1584515
Eki Görüntüle 1584516
Eki Görüntüle 1584517