M MuhammedCan43 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Aygıt yöneticiside ses girişleri ve çıkışları yok, mikrofonu kullanamıyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz?
Aygıt yöneticiside ses girişleri ve çıkışları yok, mikrofonu kullanamıyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 10 Haziran 2021 #2 Aygıt yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 Sisteminiz nedir? Ses sürücüsü kurulu mu? Artı 0 Eksi
NekroEge Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 387 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Anakartının ve varsa harici ses kartının marka modelini söyler misin? Ses sürücüleri kurulu mu? MuhammedCan43 dedi: Aygıt yöneticiside ses girişleri ve çıkışları yok, mikrofonu kullanamıyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anakartının ve varsa harici ses kartının marka modelini söyler misin? Ses sürücüleri kurulu mu? MuhammedCan43 dedi: Aygıt yöneticiside ses girişleri ve çıkışları yok, mikrofonu kullanamıyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
KS KS M MuhammedCan43 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 Amanita dedi: Aygıt yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın? 4lu9y5v.png Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Ses sürücüsü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... kurulu NekroEge dedi: Anakartının ve varsa harici ses kartının marka modelini söyler misin? Ses sürücüleri kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Realtek Hd audio Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Aygıt yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın? 4lu9y5v.png Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Ses sürücüsü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... kurulu NekroEge dedi: Anakartının ve varsa harici ses kartının marka modelini söyler misin? Ses sürücüleri kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Realtek Hd audio