qPtn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Bilgisayarı açtığımda fare sürücüleri yoktu. Aygıt yöneticisinde farenin üstünde ünlem vardı ve çalışmıyordu. Ne olur yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Bilgisayarı açtığımda fare sürücüleri yoktu. Aygıt yöneticisinde farenin üstünde ünlem vardı ve çalışmıyordu. Ne olur yardım edin.
Ö özgür132 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Fotoğrafını atar mısınız? qPtn dedi: Bilgisayarı açtığımda fare sürücüleri yoktu. Aygıt yöneticisinde farenin üstünde ünlem vardı ve çalışmıyordu. Ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla...
Fotoğrafını atar mısınız? qPtn dedi: Bilgisayarı açtığımda fare sürücüleri yoktu. Aygıt yöneticisinde farenin üstünde ünlem vardı ve çalışmıyordu. Ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla...
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Farenin bağlantısını kaldırın ve birkaç saniye sonra tekrar takın.
qPtn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 Grythor dedi: Farenin bağlantısını kaldırın ve birkaç saniye sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor
Grythor dedi: Farenin bağlantısını kaldırın ve birkaç saniye sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor