mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhaba. Ben masaüstü bilgisayarıma format attım ancak aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok, bu sorunu nasıl çözerim? Anakart: Gigabyte H81M-S2PV. Not: Anakart markasının resmi sitesinden sürücü indirdim ancak kurarken "The Realtek Network Controller was not found" hatasını aldım.
Merhaba. Ben masaüstü bilgisayarıma format attım ancak aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok, bu sorunu nasıl çözerim? Anakart: Gigabyte H81M-S2PV. Not: Anakart markasının resmi sitesinden sürücü indirdim ancak kurarken "The Realtek Network Controller was not found" hatasını aldım.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 14 Nisan 2021 #2 Aygıt yöneticisi üzerinde, cihaza sağ tıklayıp "Donanım değişikliklerini tara" demeyi deneyebilirsiniz. Bir de, şunu kurmayı deneyin: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisi üzerinde, cihaza sağ tıklayıp "Donanım değişikliklerini tara" demeyi deneyebilirsiniz. Bir de, şunu kurmayı deneyin: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com
KS KS mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 Dümdüz dedi: Aygıt yöneticisi üzerinde, cihaza sağ tıklayıp "Donanım değişikliklerini tara" demeyi deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 974266 Bir de, şunu kurmayı deneyin: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Denetim masasından önceki yüklediğimi kaldırdım ve senin verdigini yükledim Yeniden "The realtek" hatası verdi ayrıca aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Aygıt yöneticisi üzerinde, cihaza sağ tıklayıp "Donanım değişikliklerini tara" demeyi deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 974266 Bir de, şunu kurmayı deneyin: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Denetim masasından önceki yüklediğimi kaldırdım ve senin verdigini yükledim Yeniden "The realtek" hatası verdi ayrıca aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Nisan 2021 #4 Denetim masasından Realtek Ağ sürücüsünü kaldırın ve bunu kurun. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w10.zip Artı 0 Eksi
Denetim masasından Realtek Ağ sürücüsünü kaldırın ve bunu kurun. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w10.zip
KS KS mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 wertyq dedi: Denetim masasından Realtek Ağ sürücüsünü kaldırın ve bunu kurun. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w10.zip Genişletmek için tıkla... Bunu daha önce kurmuştum,"The Realtek Network Controller was not found" hatasını yeniden aldım Artı 0 Eksi
wertyq dedi: Denetim masasından Realtek Ağ sürücüsünü kaldırın ve bunu kurun. https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w10.zip Genişletmek için tıkla... Bunu daha önce kurmuştum,"The Realtek Network Controller was not found" hatasını yeniden aldım
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Nisan 2021 #6 mehmet0098009 dedi: Bunu daha önce kurmuştum,"The Realtek Network Controller was not found" hatasını yeniden aldım Genişletmek için tıkla... Denetim masasından ağ sürücüsünü kaldırdın mı? Artı 0 Eksi
mehmet0098009 dedi: Bunu daha önce kurmuştum,"The Realtek Network Controller was not found" hatasını yeniden aldım Genişletmek için tıkla... Denetim masasından ağ sürücüsünü kaldırdın mı?
KS KS mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #7 wertyq dedi: Denetim masasından ağ sürücüsünü kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Evet,Hatta ilk kurduğum sürücü buydu Artı 0 Eksi
wertyq dedi: Denetim masasından ağ sürücüsünü kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Evet,Hatta ilk kurduğum sürücü buydu
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Nisan 2021 #8 Yukarıda verdiğim linkteki sürücüyü klasöre çıkart ve şu adımları izle: Realtek LAN\WIN10\64 Buradan rt640x64 isimli dosyaya sağ tık yapıp yükle de. Artı 0 Eksi
Yukarıda verdiğim linkteki sürücüyü klasöre çıkart ve şu adımları izle: Realtek LAN\WIN10\64 Buradan rt640x64 isimli dosyaya sağ tık yapıp yükle de.
KS KS mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #9 wertyq dedi: Yukarıda verdiğim linkteki sürücüyü klasöre çıkart ve şu adımları izle: Realtek LAN\WIN10\64 Buradan rt640x64 isimli dosyaya sağ tık yapıp yükle de. Genişletmek için tıkla... Dediklerini harfiyen yaptım, işlem başarıyla tamamlandı dedi ancak hala internet bağlantısı yok garip bir sorun. Not: Aygıt yöneticisinde donanım değişikligini tara yaptım ancak yine olmadı PC Ethernet kartını görmüyor. Artı 0 Eksi
wertyq dedi: Yukarıda verdiğim linkteki sürücüyü klasöre çıkart ve şu adımları izle: Realtek LAN\WIN10\64 Buradan rt640x64 isimli dosyaya sağ tık yapıp yükle de. Genişletmek için tıkla... Dediklerini harfiyen yaptım, işlem başarıyla tamamlandı dedi ancak hala internet bağlantısı yok garip bir sorun. Not: Aygıt yöneticisinde donanım değişikligini tara yaptım ancak yine olmadı PC Ethernet kartını görmüyor.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 15 Nisan 2021 #10 Kullandığın işletim sistemi Windows 10 mu? Artı 0 Eksi