mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhaba. Ben masaüstü bilgisayarıma format attım ancak aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok, bu sorunu nasıl çözerim? Anakart: Gigabyte H81M-S2PV. Not: Anakart markasının resmi sitesinden sürücü indirdim ancak kurarken "The Realtek Network Controller was not found" hatasını aldım.
Merhaba. Ben masaüstü bilgisayarıma format attım ancak aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok, bu sorunu nasıl çözerim? Anakart: Gigabyte H81M-S2PV. Not: Anakart markasının resmi sitesinden sürücü indirdim ancak kurarken "The Realtek Network Controller was not found" hatasını aldım.
KS KS mehmet0098009 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #11 wertyq dedi: Kullandığın işletim sistemi Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Evet windows 10 Artı 0 Eksi
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 15 Nisan 2021 #12 Şu videoda denilenleri yapmayı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu videoda denilenleri yapmayı dener misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et