HalilcanParmaksiz Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Merhaba. Aygıt yöneticisinde yanlışlıkla bir aygıtı devre dışı bıraktım bunu geri nasılsın aktifleştiririm?
Merhaba. Aygıt yöneticisinde yanlışlıkla bir aygıtı devre dışı bıraktım bunu geri nasılsın aktifleştiririm?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #2 HalilcanParmaksiz dedi: Merhaba. Aygıt yöneticisinde yanlışlıkla bir aygıtı devre dışı bıraktım bunu geri nasılsın aktifleştiririm? Genişletmek için tıkla... O aygıta sağ tıklayın ve orada cihazı etkinleştir vb. gibi bir şey yazması lazım. Artı 0 Eksi
HalilcanParmaksiz dedi: Merhaba. Aygıt yöneticisinde yanlışlıkla bir aygıtı devre dışı bıraktım bunu geri nasılsın aktifleştiririm? Genişletmek için tıkla... O aygıta sağ tıklayın ve orada cihazı etkinleştir vb. gibi bir şey yazması lazım.
KS KS HalilcanParmaksiz Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Serendipity dedi: O aygıta sağ tıklayın ve orada cihazı etkinleştir vb. gibi bir şey yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Aygıt, aygıt yöneticisinde sadece gizlenmiş yerde gözüküyor ve aktif etme gibi herhangi bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: O aygıta sağ tıklayın ve orada cihazı etkinleştir vb. gibi bir şey yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Aygıt, aygıt yöneticisinde sadece gizlenmiş yerde gözüküyor ve aktif etme gibi herhangi bir seçenek yok.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #4 HalilcanParmaksiz dedi: Aygıt, aygıt yöneticisinde sadece gizlenmiş yerde gözüküyor ve aktif etme gibi herhangi bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Çok rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
HalilcanParmaksiz dedi: Aygıt, aygıt yöneticisinde sadece gizlenmiş yerde gözüküyor ve aktif etme gibi herhangi bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Çok rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Aralık 2020 #5 Donanım değişikliklerini tara dediğinizde devre dışı aygıtın gözükmesi gerek. Artı 0 Eksi