A AerobicTR Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #1 Herkese merhaba; HDD'yi bilgisayara bağladım. Açtıktan sonra bu şekilde yazıyor bu sorunu nasıl çözerim? Bu kısımdan diski başlat dediğimde ise bu hatayı alıyorum; Son düzenleme: 31 Mart 2020
Herkese merhaba; HDD'yi bilgisayara bağladım. Açtıktan sonra bu şekilde yazıyor bu sorunu nasıl çözerim? Bu kısımdan diski başlat dediğimde ise bu hatayı alıyorum;
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 31 Mart 2020 #2 Sisteme bağlı, bozuk disk okuyucu felan var mı? Veya başka bir bileşen.
A AerobicTR Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: Sisteme bağlı, bozuk disk okuyucu falan var mı? Veya başka bir bileşen. Genişletmek için tıkla... Eski bir Harddiski taktım sisteme veri falan kurtarmak istemiyorum bu harddiskin sadece çalışmasını istiyorum. Konuya ek açıklama ekledim.
CillianMurphy dedi: Sisteme bağlı, bozuk disk okuyucu falan var mı? Veya başka bir bileşen. Genişletmek için tıkla... Eski bir Harddiski taktım sisteme veri falan kurtarmak istemiyorum bu harddiskin sadece çalışmasını istiyorum. Konuya ek açıklama ekledim.