Çözüldü Aygıt yöneticisinde Bluetooth gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kinqofkinq12

Kilopat
Windows 11'e geçtim. Fakat Bluetooth kulaklığım koptu. PC restart ettim ve geri çalıştırdığımda bleutoot bağlanmıyordu. Aygıt yöneticisine baktım Bluetooth yok. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Denedim.

Hizmetler Bluetooth kapatıp tekrar açmayı denediniz mi?

Gerçekten çok saçma. Aygıt yöneticisi > görünümden > gizli aygıtları gösteri seçince gözüküyor. Hayatımda gördüğüm en aptalca şey.
Sürücüyü temizleyim derken hepsini sildik yine kayboldu. Bıktım 1 aydır bu aldığım laptoptan cidden bıktım.
Hocam nasıl çözdüm hatırlamıyorum gerçekten . Kendiliğinden çözüldü sanırım. Keşke yardımcı olabilsem Driver yoksa bendeki driveri alip vereyim sen de Export edersin kendi pc ne

Konu eski ama, driver olmadığı için yapar. Windows update( güncellemeler) bölümünden isteğe bağlı güncelleştirmeleri seçin. Orada Bluetooth driver I seçip yükleyin. Sorun düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…