Aygıt Yöneticisinde DVD-CD ROM Yok

cnts07

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi aygıt yöneticisinde DVD CD ROM yok. Konuyu biraz araştırdım hangi programları kurdun kaldırdın vs yazanlar vardı hatırlamıyorum. Program kurmuş kaldırmış olabilirim, onlardan olabilir geri sürücüyü nasıl yüklerim format hariç? Bi de söküp takmak hariç aşağıya fotoğraf ile PC'nin linkini atıcam yardımcı olursanız... Resimi medyadan ekleyemedim. Link atıyorum.

Aygıt yöneticisi fotoğrafı:

ZZ5Z6V.jpg

PC linki:

MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı

PC'nin sayfasında böyle bir driver göremedim bilmiyorum varsa da yani.

Support For CX62 6QD | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
(Win10 64 bit)

bir yolu yok herhalde bu arada sağ tıklayıp donanım değişikleri için tara işlemini yaptım sorarsanız diye yazayım dedim.

Ekran Alıntısı--.JPG

pc kutusundaki dvd de olan driverlar bunlardan biri mi yüklenmeli?

format dışında bir yolu yok demekki böyle kullanmaya devam...

Sistem geri yükleme yapabilirsin. Ne zaman bir şey sildiğini hatırlıyorsan o güne dön.

Malesef kardeşim aynen devam format da attım bir çözümü yok parçadan kaynaklı bence garantisi bitmeden servise göndericem yazın gönderirim herhalde sende eğer bir çözüme ulaşırsan buraya yazar mısın? birde bende aşırı ısınma var sebebi nedir termal macun vs mi alalı bir 1.5 yıl olacak bir şey yapmadım yani bilmiyorum yapmayı ısınınca da fps düşüşü oluyor cs go da

Bende çok araştırdım bulamadım, garantiye de yollamak istemiyorum ekran için yollamıştım gidip gelmesi 1,5-2 haftayı buldu ama en son çare o kalırsa mecbur. Ben pek fazla kasacak oyun oynamıyorum, o yüzden ısındığını hiç görmedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı