Bugün yeni bir sistem kurdum. Ancak ekran kartımı sistem görmüyor. Diğer driverları peyderpey kuruyorum ancak ekran kartımın driver'ı hata veriyor. Aygıt yöneticisinde de cihaz gözükmüyor. PCIe bağlantılarını yaptım, ekran kartının üstündeki ışıklar yanıyor ancak fan da dönmüyor.
Hocam çentiğin orada şöyle bir plastik var o yüzden basamıyorum bu plastik de çıkmadı. Anakartın manuelinde JBAT1 shortlayarak sıfırlama gibi bir şey var ama aynı işlevi görür mü?
Ekleme
Anakartın arkasında şöyle ufak bir buton da var bu iş görür mü?
Hocam çentiğin orada şöyle bir plastik var o yüzden basamıyorum bu plastik de çıkmadı. Anakartın manuelinde jbat1 shortlayarak sıfırlama gibi bir şey var ama aynı işlevi görür mü? Eki Görüntüle 2342113
Ekleme.
Anakartın arkasında şöyle ufak bir buton da var bu iş görür mü?Eki Görüntüle 2342119
Hocam bu şekilde yapıp sistemi tekrar açtım ancak nafile, hdmi’yı ekran kartına takınca monitör sinyal yok diyor. Anakarta takınca görüntü alabiliyorum.
Hocam bu şekilde yapıp sistemi tekrar açtım ancak nafile, HDMI'yı ekran kartına takınca monitör sinyal yok diyor. Anakarta takınca görüntü alabiliyorum.Eki Görüntüle 2342140 Eki Görüntüle 2342138
Evet sistem şu an açık, ancak şimdi anakarta hdmi takınca oradan da görüntü alamadım. Kapatıp tekrar açıyorum şu an. Ama sistem çalışırken bu ışıklar sönük hocam.
Sistemi açtım anakarttan çıkış alırken sistem çalışıyor
Evet sistem şu an açık, ancak şimdi anakarta HDMI takınca oradan da görüntü alamadım. Kapatıp tekrar açıyorum şu an. Ama sistem çalışırken bu ışıklar sönük hocam.