Y Yaşar Efe Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #1 Format attım PC'ye ekran kartı driverlarını indirdim. Fakat aygıt yöneticisinde sorun olduğu gözüküyor, sarı ünlem gözüküyor.
Format attım PC'ye ekran kartı driverlarını indirdim. Fakat aygıt yöneticisinde sorun olduğu gözüküyor, sarı ünlem gözüküyor.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #2 Sistem özellikleri ve aygıt yöneticisi görseli paylaşın.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 6 Haziran 2020 #3 Donanım kimliğini paylaşın. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
Donanım kimliğini paylaşın. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net