Aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göstere basmak

Mustapha06

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm ve şahit oldum. Bu nedir? Bilgisayarımda Xeon işlemci takılı olmadığı halde Xeon işlemcinin driveri yüklü. Hatta görüntü bağdaştırıcılarında RX 570 driveri da vardı ama ben kaldırdım o yüzden şu an yok. Nedir bu, bilen var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Ben de denedim az önce ve karşıma daha önceden kullandığım donanımların listesini gördüm.

1624535270607.png

1624535276988.png

Bir kaç seçenek var. Diskinizi farklı bilgisayarlarda kullanıp boot ederseniz olabilir. Anakart değişimi yapılmış olabilir. Bunun gibi nedenler. Biraz daha bilgi verebilir misiniz bu bilgisayarı nereden nasıl aldınız?

Evet ama her parçası ayrı ayrı toplamıştım sadece anakart işlemci RAM 0 onları da geçen sene aldim.
Anakart ve işlemci değişimi sorunun nedeni. Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Evet ama her parçası ayrı ayrı toplamıştım sadece anakart işlemci RAM 0 onları da geçen sene aldim.

Sistem toplandıktan sonra hiç temiz kurulum yapılmamış belli ki. Temiz kurulum yaptıktan sonra çözülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı