eysw Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 90 Yer Samsun 28 Ekim 2020 #1 Grafik kartım Intel UHD 620. Ama aygıt yöneticisinde bunun yerine Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Temiz kurulumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu ama temiz kurulum ardından böyle oldu. Çözünürlüğü, parlaklığı ve ölçeği de ayarlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Grafik kartım Intel UHD 620. Ama aygıt yöneticisinde bunun yerine Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Temiz kurulumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu ama temiz kurulum ardından böyle oldu. Çözünürlüğü, parlaklığı ve ölçeği de ayarlayamıyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #2 Sürücüsünü indir yükle.
eysw Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 90 Yer Samsun 28 Ekim 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Sürücüsünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... İntel'in sitesinden son sürümü yükledim ama kuramadım.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Sürücüsünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... İntel'in sitesinden son sürümü yükledim ama kuramadım.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 eysw dedi: Intel'in sitesinden son sürümü yükledim ama kuramadım. Genişletmek için tıkla... Kuramadım derken nasıl?
eysw dedi: Intel'in sitesinden son sürümü yükledim ama kuramadım. Genişletmek için tıkla... Kuramadım derken nasıl?
eysw Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 90 Yer Samsun 28 Ekim 2020 #5 Exe ve ZIP formatında vardı bende exe formatında indirdim fakat çalıştırdığımda hata verdi.
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 BIOS'tan devre dışı olmuş olabilir.
A ahmetq Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 152 28 Ekim 2020 #7 Driver Booster falan dene sürümde hata olabilir driver önemli
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #8 ahmetq dedi: Driver Booster falan dene sürümde hata olabilir driver önemli . Genişletmek için tıkla... Onlar hatalı driver kurmuyor muydu?
ahmetq dedi: Driver Booster falan dene sürümde hata olabilir driver önemli . Genişletmek için tıkla... Onlar hatalı driver kurmuyor muydu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #9 Applemoruq dedi: BIOS'tan devre dışı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan devre dışı olsa temel görüntü bağdaştırıcısı diye yazmazdı. eysw dedi: Exe ve ZIP formatında vardı bende exe formatında indirdim fakat çalıştırdığımda hata verdi. Genişletmek için tıkla... Vermemesi gerekiyordu ama yine de ZIP'li olanı indir.
Applemoruq dedi: BIOS'tan devre dışı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan devre dışı olsa temel görüntü bağdaştırıcısı diye yazmazdı. eysw dedi: Exe ve ZIP formatında vardı bende exe formatında indirdim fakat çalıştırdığımda hata verdi. Genişletmek için tıkla... Vermemesi gerekiyordu ama yine de ZIP'li olanı indir.
eysw Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 90 Yer Samsun 28 Ekim 2020 #10 Applemoruq dedi: BIOS'tan devre dışı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edebilirim?
Applemoruq dedi: BIOS'tan devre dışı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edebilirim?